Προσφορές σε Προϊόντα Περιποίησης Clinique και Lancaster από το Notos

Repairwear-Laser-Focus-Creme-Clinique-Notos
Με αφετηρία πάντα τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, τα πολυκαταστήματα notos, χαράζουν μια νέα εποχή στο online shopping και παρουσιάζουν τον Ιούνιο του 2017 το ►e-shop notos.gr . Το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα που διαθέτει όλες τις κατηγορίες προϊόντων των φυσικών πολυκαταστημάτων.

Clinique-Offer-Notos

Παρέχει εύκολη πρόσβαση στα πιο «δυνατά» και αγαπημένα brands της αγοράς, όπως SENSAI (notos exclusive) , BVLGARI , CLARINS , SISLEY , GANT , GAUDÍ, TRUSSARDI , BARBOUR , NAUTICA , DESIGUAL , PEPE JEANS , ESPRIT , OVS (notos exclusive) και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες κατηγορίες, μάρκες και είδη για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Lancaster-Offer-Notos

Το e-shop ακολουθεί την ίδια πολιτική τιμών με αυτή των πολυκαταστημάτων, προσφέροντας τα γνωστά σε όλους more προνόμια, όπως το πρόγραμμα επιβράβευσης, για more επιλογές σε όλη την Ελλάδα.

Το eshop προσφέρει Δωρεάν Μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 70€ και Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών. Κάντε κλικ στις εικόνες για να μεταφερθείτε στο ανάλογο πεδίο.

Σχόλια