Diadermine Cellular Expert και Lift + Super Filler €5,99

Cellular Expert 3D Anti-Age Κρέμα Νυκτός 50ml | Lift + Super Filler Κρέμα Ημέρας 50ml



Προσφορά, κρέμα νυκτός Cellular Expert 3D Anti-Age και αντιρυτιδική ημέρας Lift + Super Filler της Diadermine στην καλύτερη τιμή! Αγορά τώρα από το Proffestore €5,99.


Cellular Expert 3D Anti-Age Night Cream 50ml

Μία πολύ-λειτουργική κρέμα νυκτός με μοναδική σύνθεση με Procellium που παρέχει ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σε 3 διαστάσεις.

Η αναγεννητική ικανότητα των κυττάρων του δέρματος είναι απαραίτητη για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος. Η διαδικασία αυτή μειώνεται μετά από την ηλικία των 50 ετών, με αποτέλεσμα το δέρμα να εξασθενεί και χάνει τη νεανική του εμφάνιση.

Η νυχτερινή κρέμα Cellular Expert 3D Anti-Age της Diadermine ενδείκνυται για την αναζωογόνηση του δέρματος. Με τη μοναδική προηγμένη της φόρμουλα επιδιορθώνει τις βλάβες του δέρματος που προκαλούνται από τις ακτίνες UV, αυξάνει την ικανότητα ανανέωσης των κυττάρων και αναζωογονεί την κυτταρική δραστηριότητα, χαρίζοντας μια ορατά πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Είναι πλούσια σε εκατομμύρια ενεργά μόρια, με βιταμίνες C, H, D και στο συστατικό Procellium, το οποίο παρέχει εντατική ενυδάτωση και περιποίηση στην ώριμη επιδερμίδα.

Αποτελέσματα:

Άμεσα, από την πρώτη νυχτερινή χρήση, τα σημάδια κόπωσης μειώνονται και το δέρμα δείχνει πιο ζωντανό και λαμπερό το πρωί.

Μετά από 4 εβδομάδες, το δέρμα ενισχύεται, σφίγγει και αποκτά μια υγιή λάμψη.

Μετά από μακροχρόνια χρήση, το δέρμα αποκτά μια γενικά πιο όμορφη εμφάνιση.

Χρήση: Απλώστε κάθε βράδυ σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο και λαιμό, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ.

Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό.



Diadermine Lift + Superfiller Day Cream 50ml

Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας για αποτέλεσμα λίφτινγκ και σύσφιξη που διαρκεί. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 30, για κανονικό προς ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.

Με την πάροδο των ετών, η ιδία παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται το δίκτυο κολλαγόνου και τέλος να χάνεται η σφρυγιλότητα. Τα φυσικά αποθέματα Υαλουρονικού Οξέος μειώνονται αποδυναμώνοντας το δέρμα.

Οι μικρό-εγχύσεις υαλουρονικού της Diadermine Lift + Superfiller Day Cream, είναι υαλουρονικό οξύ σε μικρά σφαιρίδια που διεισδύουν στο δέρμα και με την αύξηση του όγκου τους γεμίζουν τις ρυτίδες από μέσα, όπως ακριβώς κάνουν και οι ενέσεις.

Επιπλέον, περιέχει 5% Hyaluron που ανατροφοδοτεί με υαλουρονικό οξύ την επιφάνεια του δέρματος έως και 24 συνεχόμενες ώρες, για ορατή βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος, όλη μέρα.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε 16 κλινικά τεστ, με 6 χρόνια μελέτης και έρευνας πάνω στο δέρμα. Αγορά τώρα από το Proffestore €5,99.
Proffestore - Online Supermarket

Σχόλια